Címlap
Kandász Travel
2017 feb. 23. 67
Embedded thumbnail for NAGYATÁD Borlovagok
2016 feb. 22. 7
2016 feb. 22. 5

Parajos paradicsomos gnocchit készít nekünk sült csirkemellel Sebestyén Péter, a Hotel Lajta Park séfje.

Embedded thumbnail for VILLÁNY Borlovag avatás
2016 feb. 22. 6

A borlovagok palástja Villányban azért oportó-kék, mert itt az egyik legnépszerűbb...

Embedded thumbnail for AGÁRD Pálinkafőzde
2016 feb. 22. 3

Füstölög a kemence, bugyborog a cefre, ebédre érkezünk a pálinkafőzdébe.

2016 feb. 22. 2

A történet 1358-ban kezdődik, amikor az Antinori család egyik tagja Firenzében belép a borászok céhébe.

Embedded thumbnail for VILLÁNY Bock Pincészet
2016 feb. 22. 4

Vigyázz, lépcső, küszöb! Szezám tárulj! A hazai borászat fellegvárába szállunk, de...

Embedded thumbnail for POROSZLÓ Csűr Étterem
2016 feb. 22. 24

Mielőtt a kemencébe toljuk a sütnivalónkat, nem bírunk ellenállni a sajtoknak,...

2016 feb. 22. 1

Kovács Ferenc séffel mézes, balzsamecetes libamájat sütünk friss zöldsaláta kavalkáddal.