Címlap
Kandász Travel

Hajduszoboszló-Vízi Mesebirodalom

Gyerekfölde– bolondozó vízizóna
Hódok, udvari bolond, elefánt, vitorlás, szivárványcsúszda– Hajdúszoboszló gyerekfölde vízi erődítménnyel. A kastély annyira igazi, hogy ihletője a Beckó-vár volt, amit Stíbor vajda az udvari bolondjának építtetett – ezért is volt az eredeti neve: Bolondóc.
 
Így aztán itt bolondozni egyenesen kötelező! Van itt függőhíd, ágyú és ostromlandó torony is. A szülők csak egy dolog miatt aggódhatnak. Nevezetesen, hogy lövést kapnak egy vízfegyverből. A hatalmas élménymedence tökéletesen belátható, így csacsogás közben a partról figyelik csemetéiket, vagy a kicsikkel együtt élménykednek a vízben.
 
Merthogy itt azt is lehet. Az építészek figyeltek arra is, hogy autentikus játékszerek kerüljenek ide. – Az a bika sem akárki, amellyel a lurkók éppen viaskodnak – mondja Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója. – A nagyszentmiklósi, avarkori leletek között van egy bika alakú ivócsanak, ezért került éppen ő ide – meséli.
 
Bár az a gyerek még nem született meg, aki ráunna a vízre, de ha mégis, a Vízipók meseszínpadán mindennap szárazföldi mulatságok is várják a kicsiket. Míg a nagyi beugrik a gyógyvízbe egy kis súlyfürdőre, addig apuka a fedett Aqua-palace-ban tanulja a szörfözés fortélyait, aztán bebújik anyuka mellé a pezsgőfürdőbe.
 
Programok

· zenés-táncos műsorok fürdőzőknek (szombatvasárnap délutánonként júniustól)· éjjeli fürdőzés júliustól péntekenként, szombatonként pedig sztárokkal is: Dér Heni, Kökény Attila, Kasza Tibi, Radics Gigi            · tengerparti habshow

 
Kandász Travel TOP-tipp:

 az űrkapszula testtartási trükkje: mellkasodon összetett kéz és keresztbetett láb· fürdőzések között: Harangház, Bocskai István Múzeum, retró kocsikázás, Mókuskaland Élménypark, helyi étkek a Kemencés Csárdában· szálloda és kemping szálláslehetőség is biztosított az ötcsillagosra minősített fürdő területén · utazási idő Budapestről az M3-as autópályán: két óra