Címlap
Kandász Travel

Zalakaros Vízipók- Csodapók

Vízipók-csodapók
Itt nem baj, ha „pókhálóba” ragad az ember csemetéje,mert hogy így (is) el lehet jutni egyik játéktól a másikig a Vízipók- csodapók birodalmában. Van, aki mind a közel kétszáz attrakciót végigjárja. A picik hempergő játszóházánál kezdd, aztán jöhetnek a spriccelő virágok és a barlangok. Éppen hawaii szoknyát öltenek a nagyobbak, amikor kiérünk a strandra, a minidiszkóba. A smink már kész, hiszen az animátorok arcot is festettek.
 
Fekete lyuk Katus Attilával  A fekete lyukba vetjük magunkat, a rejtély,  hogy mikor jön a világosság. Hogy jön, az nem kérdés, hiszen csúszdaparkba érkeztünk. A gyerekcsapatok versenyre készülnek az időmérős csúszdákon Katus Attilával, aki gyakori vendég itt. Az egyik apuka leelőzi a fitneszgurut, mielőtt vízi ágyúval rendezi el csinos anyukák frizuráját… Jó móka! Komoly katonai szakértő válik bárkiből pár perc alatt!
 
És ha a szülők mégsem vágynak sem versenyre, sem csatározásra a csemetéikkel, az animátorok élvezetes programokkal kötik le a gyerkőcöket, amíg mi lazulunk például a wellnessben.
 
Forróság a forróságban Tévhit, hogy szaunázni csak télen érdemes, hiszen a külső hőmérséklettől egyáltalán nem függ egészségügyi jótékony hatása. Katus Attila példát mutat. Így hát bemasírozunk együtt a szabadtéri szaunaház – jaj de imádom! – szeánszára. Illatlocsolás, pörgetés, pokolian jó érzés.
 

Miniwellness sóhomokozóval!

Szauna a gyerekeknek itt kötelező! A hagyományos finn szauna nem ajánlott, mert a kis test vérkeringése hamar felpörög. Zalakaroson viszont a gyermekszaunában 40-45 fok a maximum, ami lenyugtatja a legkisebbeket. Csendes elmélkedésről persze itt szó sincs, csak jókedvű gyerkőcökről. A sókamrát is hamar belakják, ahol tisztulnak a légutak, enyhülnek az asztmás tünetek. Persze a sóhomokozó miatt leginkább.

 
Közlekedj okosan! – Traffic School

Amikor már kacsauszony nőtt a gyerek lábára, még saját fotós jogosítványt is szerezhet a Traffic Schoolban. Persze csak akkor, ha az elektromos kisautókkal betartják a szabályokat és jól vizsgáznak az élethű gyerek autóvezető- tanpályán.